Forums

Media Upload Failure and not posting

  1. Hello,

    After troubleshoot in I'm still having these issues.
    The app does not show posts nor can upload the new posts and even featured pictures. This from Ios, iPhone plus 6. Though I know this is an iPhone troubleshooting forum I believe is valid to say that from an android phone I was able to log in, update, wrote a new post.

    I also downloaded other apps from ios to blog and they found the same problem. Can't update note retrieve the blog post. It seems to me that there is something in the wordpress app that's affecting the login and other things.

    Please help. Thanks

  2. Hi sembrare,

    Would you describe the steps you took while troubleshooting?

    Also, would you be willing to share a log capturing the error? If so please go Me > Help & Support and toggle on the Extra Debug feature. Afterward, perform the steps that result in the error your seeing. Then return Me > Help & Support and click on Activity Logs. The Current log should have recorded the error. You can paste it here if you like.

    Thanks!

  3. janfizzashafique
    Member
    Apr 23, 2015, 7:59 AM

    My wordpress version is 4.0.1 and my iOS app version is the newest 4.6.1 Every time I try to upload with a picture I get the error-

  4. Hi janfizzashafique,

    My wordpress version is 4.0.1 and my iOS app version is the newest 4.6.1

    The latest version of the WordPress app is 5.0, if you're running iOS 7,0 or later. You might try upgrading.

  5. Anybody find a solution to this yet? I too cannot post any photos from the iPhone app.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


About this Topic