Forums

having trouble uploading photos from iphone

  1. I am having problems attaching photos to blog posts from the wordpress iphone app. The text uploads fine and the code for the image is also inserted. However, no photo gets uploaded. Such as in this test post:

    http://kiwiandpear.com/wp/?p=631

    Safari just shows no image whatsoever. If you look at it in IE - it shows there's an image there but that there's a broken link and missing image.

    I have done things like make sure my wp-content folder permissions is 777 as well as deactivate all my plugins. None of that seemed to fix the problem.

    Any help would be much appreciated. Thanks!

  2. The URL for the image - http://kiwiandpear.com/wp/wp-content/uploads/2010/02/l_2048_1536_6F6E114B-E623-4614-A717-DB7CDE6586A5.jpeg - returns an HTTP 404 Not Found error:

    The requested URL /wp/wp-content/uploads/2010/02/l_2048_1536_6F6E114B-E623-4614-A717-DB7CDE6586A5.jpeg was not found on this server.

  3. That's my problem. The app creates a name for the photo but the photo does not upload into the uploads folder.

  4. if you search this form for "image" or "photo" or "upload" you'll find some threads where this was discussed and solved. There's an issue with the version of php as I recall...

  5. THANKS jb6262 - my issue was resolved using the thread found here:
    http://wordpress.org/support/topic/307776

    It was a very simple issue actually. I just had to change the upload location under Misellaneous > Settings because I had changed the name of my wordpress directory before this issue came up.

  6. Sweet! Glad to hear it's solved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


About this Topic

Tags