Forums

Character Reference Appearing In Post Title

  1. Using the & symbol in a blog post title created in the iOS app results in the character reference & being shown.

    For instance, I created a new blog post using the app and titled it "Barrel Theory DDH Rain Drops with Vic Secret & Zamba" but when the draft was saved, the title then appeals as "Barrel Theory DDH Rain Drops with Vic Secret & Zamba"

  2. Hi there,

    I created a new draft from the iOS app with the same title, Barrel Theory DDH Rain Drops with Vic Secret & Zamba, and couldn't reproduce the issue.

    Are you saying that whenever you check the title the ampersand symbol &amp appears instead of &?

    If yes, can you please make sure that your app is updated? If it is, please let us know:

    * Your site address
    * Where exactly you see the ampersand code
    * Any screenshots that display the issue

    Thanks!

  3. iOS app version 17.6 updated 2 days ago. Site is CraftBeerTime.com

    Here's an example.

    I just made a draft post on the iOS app and titled it Beer & Broccoli

    I saved the draft and as you can see in the confirmation at the bottom of the screenshot, the title saved was Beer & Broccoli

    https://i.imgur.com/pxw82sz.png

  4. Sorry, seems this forum also takes the code and displays it properly. The post title that's being saved is:

    Beer & amp; Broccoli

  5. Ah, thank you so much!

    I was able to replicate the issue and just reported it here using your screenshots as an example:

    https://github.com/wordpress-mobile/WordPress-iOS/issues/16776

    Let me know if you have further questions!

Leave a Reply

You must log in to post.


About this Topic