Forums

Can't login from iPhone or iPad (WP 3.8.1)

  1. For some time now I can't login to my self-hosted blog using the latest version of the app on iOS 7.0.4, both on my iPhone 4S and my iPad (3rd gen).

    I am using WordPress 3.8.1 and I have gone through all troubleshooting steps here short of disabling plugins and going back to the default theme - which I'd really like to avoid. My blog address is http://www.asterisko.com.br/

    The debug logs from my phone are below.

    Appreciate any help. Thanks everyone!

    2014/01/28 15:53:11:157  ===========================================================================
    2014/01/28 15:53:11:157  Launching WordPress for iOS 3.8.6...
    2014/01/28 15:53:11:157  Crash count:      0
    2014/01/28 15:53:11:157  Debug mode:  Production
    2014/01/28 15:53:11:157  Extra debug: YES
    2014/01/28 15:53:11:178  Device model: iPhone 4S (iPhone4,1)
    2014/01/28 15:53:11:179  OS:        iPhone OS 7.0.4
    2014/01/28 15:53:11:180  Language:  pt
    2014/01/28 15:53:11:180  UDID:      E726D4B9-D17C-4637-BB11-368CD803391B
    2014/01/28 15:53:11:180  APN token: (null)
    2014/01/28 15:53:11:180  ===========================================================================
    2014/01/28 15:53:11:604  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> cleanUnusedMediaFileFromTmpDir
    2014/01/28 15:53:11:604  Reachability - WordPress.com - WiFi: Y  WWAN: N  Carrier: VIVO [BR/724/10]  Type: CTRadioAccessTechnologyWCDMA
    2014/01/28 15:53:11:777  0 media items to check for cleanup
    2014/01/28 15:53:11:941  <PanelNavigationController: 0x155b9250> popToRootViewControllerAnimated:
    2014/01/28 15:53:12:018  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> applicationDidBecomeActive:
    2014/01/28 15:53:12:179  Feedback response received: {
        "feedback-enabled" = 0;
    }
    2014/01/28 15:53:12:206  <PanelNavigationController: 0x155b9250> popToRootViewControllerAnimated:
    2014/01/28 15:53:12:242  <PanelNavigationController: 0x155b9250> popToRootViewControllerAnimated:
    2014/01/28 15:54:16:189  <WPWebViewController: 0x1551a350> setUrl:
    2014/01/28 15:54:16:247  <WPWebViewController: 0x1551a350> viewDidLoad
    2014/01/28 15:54:16:257  <WPWebViewController: 0x1551a350> refreshWebView
    2014/01/28 15:54:16:267  <WPWebViewController: 0x1551a350> viewWillAppear:
    2014/01/28 15:54:16:702  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://ios.wordpress.org/faq
    2014/01/28 15:54:16:714  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidStartLoad:
    2014/01/28 15:54:16:759  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://ios.wordpress.org/faq/
    2014/01/28 15:54:19:780  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidFinishLoad:
    2014/01/28 15:54:28:410  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://ios.wordpress.org/faq/#faq_5
    2014/01/28 15:54:45:266  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://ios.wordpress.org/faq/#faq_3
    2014/01/28 15:54:58:379  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> applicationWillResignActive:
    2014/01/28 15:54:58:381  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> applicationDidEnterBackground:
    2014/01/28 15:55:15:020  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> applicationDidBecomeActive:
    2014/01/28 15:57:17:063  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> applicationWillResignActive:
    2014/01/28 15:57:17:064  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> applicationDidEnterBackground:
    2014/01/28 16:04:24:769  <WordPressAppDelegate: 0x15581c90> applicationDidBecomeActive:
    2014/01/28 16:04:44:168  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://dev.ios.wordpress.org/extra-debug/
    2014/01/28 16:04:44:182  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://dev.ios.wordpress.org/extra-debug/
    2014/01/28 16:04:44:194  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidStartLoad:http://ios.wordpress.org/faq/#faq_3
    2014/01/28 16:04:48:566  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://widgets.wp.com/likes/master.html?ver=20140127c#ver=20140127c&mp6=1
    2014/01/28 16:04:48:567  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidStartLoad:http://dev.ios.wordpress.org/extra-debug/
    2014/01/28 16:04:49:602  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidFinishLoad:
    2014/01/28 16:04:49:635  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidFinishLoad:
    2014/01/28 16:04:50:772  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: https://public-api.wordpress.com/rest-proxy/#http://widgets.wp.com
    2014/01/28 16:04:50:774  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidStartLoad:http://dev.ios.wordpress.org/extra-debug/
    2014/01/28 16:04:51:616  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: http://widgets.wp.com/likes/#blog_id=9839760&post_id=225&origin=wpiphonedev.wordpress.com&obj_id=9839760-225-52e7f13e3826c
    2014/01/28 16:04:51:617  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidStartLoad:http://dev.ios.wordpress.org/extra-debug/
    2014/01/28 16:04:51:813  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidFinishLoad:
    2014/01/28 16:04:53:283  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidFinishLoad:
    2014/01/28 16:04:53:958  <WPWebViewController: 0x1551a350> webView:shouldStartLoadWithRequest:navigationType:: about:blank
    2014/01/28 16:04:53:960  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidStartLoad:http://dev.ios.wordpress.org/extra-debug/
    2014/01/28 16:04:53:962  <WPWebViewController: 0x1551a350> webViewDidFinishLoad:
    2014/01/28 16:05:35:800  <WPWebViewController: 0x1551a350> viewWillDisappear:
    2014/01/28 16:05:36:389  <WPWebViewController: 0x1551a350> dealloc
  2. If you could try disabling plugins and using a default theme to rule those out as a cause that would be great.

    I'm afraid the log you included doesn't shine any light on what the cause of the trouble might be. You might try following this guide to enable Extra Debug and email us an updated activity log that captures the error.
    http://dev.ios.wordpress.org/extra-debug/

    But please try disabling plugins / default theme first.

  3. Hi Eric.

    I disabled and re-enabled all plugins and switched from my current theme to another and back.

    Things are working now. Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


About this Topic